Aanbod Immo Plan

Verkocht

Verkocht – Lichtrijke, volledig gerenoveerde woning in centrum Kortrijk

Gezellige, lichtrijke en volledig gerenoveerde woning in het hartje van Kortrijk. Deze woning uit ca. 1930 werd door mijzelf onder handen genomen met respect voor het authentieke en toch oog voor de normen van 2020.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit: Inkom, aparte living met ensuite bureau boven de garage. In de garage kan een kleine stadswagen geparkeerd worden. De garage zorgt ervoor dat u steeds een parkeerplaats voor de deur hebt. In de nieuwe geïsoleerde uitbouw hebben we een nieuwe volledig uitgeruste keuken, badkamer met inloopdouche, toilet en eetkamer. Deze ruimte is zeer lichtrijk door het grote raam met uitzicht op de ZUID gerichte tuin. De dakkoepels zorgen voor nog meer aangenaam daglicht. In de tuin is een terras met afvoer voorzien voor uw tuinfeestjes.

Op het eerste verdiep hebben we 2 grote slaapkamers. Langs de 2de slaapkamer is er opnieuw een vaste trap naar de zolderverdieping. Daar bestaat de mogelijkheid om nog 2 slaapkamers in te richten. Deze woning heeft een excellente mobiliteitsscore: K in Kortrijk – 2min – E17 – 1 min. Bakker, slager, frituur, supermarkt allemaal in een straal van 800m De woning voldoet aan alle 2020 normen en is voorzien van degelijke materialen. De condensatieketel is bijvb Viesmann.

Adres: Oudenaardsesteenweg 84, Kortrijk, België
Reference: Verkocht Woning Oudenaardsesteenweg 84
Grondoppervlakte: 141
Bewoonbare oppervlakte : 260
EPC-waarde: 241

<< Terug naar lijst met eigenschappen

VRAAG NU INFORMATIE AAN

Geïnteresseerd in ons vastgoed? Neem contact op met Immo Plan voor verdere inlichtingen:

+32 (0) 498 15 15 49
hello@plangroup.be

Adres: Gentstraat 100 – 8760 Meulebeke