RENO PLAN

Reno Plan is onze renovatieafdeling. Hier kan u terecht voor alle renovaties. Pleisterwerken, plaatsen van vloeren, elektriciteit, schilderwerken, badkamerrenovaties, plaatsen van keukens, plaatsen van ramen, sanitair, elektriciteit, enz. Reno Plan is ook een totaalpartner. Kom meer te weten over wat Reno Plan allemaal voor u kan doen.


Vaak brengt een renovatie meer stress met zich mee dan een nieuwbouwwoning. Daarbovenop is het moeilijk een team te vinden die uw idee kan omzetten in de praktijk over verschillende niveaus. Om dergelijke situaties te vermijden heeft Reno Plan een team samengesteld waar wij uw dromen in goede banen leiden. We helpen u bij het opstellen van een budget en doorlopen samen het traject.

Reno Plan staat open voor een plan op maat. Indien u bijvoorbeeld zelf een aantal werken wil uitvoeren en enkel hulp verreist is voor deeltaken, staan wij hiervoor open. Het omgekeerde kan ook indien u ons carte blanche geeft en u zich liever concentreert op uw dagelijkse taken. 3 verschillende serviceniveaus werden hiervoor tot leven geroepen:

Budget Plan is het meest voordelige pakket. De klant krijgt hier grotere verantwoordelijkheden en moet vaak zelf instaan voor veel deeltaken.

Comfort Plan is een gezonde mix van verantwoordelijkheden. Enkel kleine dingen zoals afmetingen enz worden genomen door de klant.

Executive Plan is het paradepaardje. We nemen je mee in een sprookje waar je op het einde wakker wordt met een glimlach op het gezicht en onmiddellijk kan genieten van het resultaat.

Reno Plan staat garant voor:

  • Meerdere specialiteiten en gediversifieerde deskundigheid
  • We staan altijd klaar
  • Competitieve prijzen
  • Lange termijnvisie

Neem vrijblijvend contact op >>


Reno Plan services:

Wij begeleiden u door elke stap.Ook aankoop/budgettering van panden

Wij nemen de projectplanning voor onze rekening

Wij bekijken wat het voordeligst voor u uitkomt

Plaatsen van vloeren, laminaat, linoleum en parket

Pleister –en gyprocwerken

Electriciteitswerken

Schilderwerken en afwerking

Badkamerrenovaties

Plaatsen van keukens

Plaatsen van ramen

Plaatsen van sanitair

Complete renovaties van panden