Plan Group Waarden

Product

Wij zijn ervan overtuigd dat elke renovatie meerwaarde moet bieden op lange termijn. We trekken deze lijn door over ganse het producten – en servicegamma.

Prijs

Efficiëntie word gegarandeerd door onze exclusieve partners en eigen mensen. Dankzij ons schaalvoordeel kopen wij voordelig in en geniet u als klant mee van deze voordelen. We stellen samen met u een plan op zodat u steeds inzeg heeft van welke dienst u wenst te genieten en welke niet. Verschillende serviceniveaus werden vooraf opgesteld om uw budget onder controle te houden.

 

 

Toegang en service

Samenwerken met ons is heel eenvoudig. U bent de architect. U maakt een afspraak met ons 24/7. We bieden een service gamma over verschillende niveaus. Bovenop deze niveaus bieden wij u de mogelijkheid achteraf om te kiezen voor een budget plan, comfort plan en executive plan. Zo beheert uzelf de kosten van uw project en kan u kiezen welk service niveau u wenst.

Connectiviteit

Als klant mag u geen tandpijn voelen na het eten van uw appel. Plan Group wil dat u als klant kiest wanneer, hoe en door wie uw plannen worden uitgevoerd. Het ganse verbouwproces moet aanvoelen als een aangename maaltijd met een mooi resultaat. En dit zonder kilo’s bij te komen!  Om dit alles waar te maken, zal de website binnenkort een grote rol gaan spelen. Een systeem van volledige transparantie is in volle ontwikkeling en zal weldra voorgesteld worden..