Plan Group – Home Renovators

 

Plan Group is een Belgisch bedrijf opgericht door Cosmin Rata, Irina Rata en Michel Roels.

Cosmin en Irina zijn succesvolle ondernemers die samen Roteam opstartten. Roteam is een bedrijf die dakwerken uitvoert voor grote projecten. Jaarlijks plaatst Roteam een 150.000 m² dakbedekking met een 35-tal medewerkers. Zo beschikken wij over de juiste aankoopprijzen en de kennis terzake aangaande dakwerken.

 

Michel werkte reeds enkele jaren in de renovatiesector en nam reeds enkele complete privé verbouwingen van woningen voor zijn rekening. Michel ontdekte hoe moeilijk het is om een renovatie vlot en goed te coördineren met verschillende vakmensen. Daar ontstond het idee om een totaalpartner op te richten. 1 factuur, 1 aanspreekpunt en eigen mensen. Dit stelt ons in staat om snel te beslissen en ons flexibel op te stellen naar de klant.
Door een jarenlange ervaring in de privé sector begrijpt Michel als geen ander dat een klant kwaliteit wil tegen een eerlijke prijs en dat daar vooral geen zorgen aan verbonden mogen zijn. Daarom stelden wij een team van eigen vakmensen samen die uw plannen van A-Z kunnen uitvoeren. Michel neemt uw plannen samen met u door en past dit aan tot u volledig tevreden bent. Plan Group telt vandaag een 8-tal mensen om uw project in goede banen te leiden.

1 aanspreekpunt

Eigen vakmensen

Persoonlijk contact

Geen moeite is ons teveel

Vrijblijvende offertes

Snel bereikbaar

Bekijk het aanbod van Plan Group

Reno Plan diensten

Reno Plan is onze renovatieafdeling. Hier kan u terecht voor alle renovaties.

LEES MEER

Roof Plan diensten

Roof plan neem uw dakrenovatie onder handen

LEES MEER

Solar Plan diensten

Solar Plan voorziet uw woning van gratis elektriciteit.

LEES MEER

Wall Plan diensten

Wall Plan neemt uw gevel onder handen.

LEES MEER

Immo Plan diensten

Plan Group renoveert ook eigen woningen conform de nieuwe voorschriften.

LEES MEER

H2O Plan diensten

Een badkamerrenovatie, installatie van een nieuwe condensatieketel, warmtepomp, waterontharders, airco, hangtoilet, ventilatie, douche …

LEES MEER