Nieuws

Met deze kleine ingrepen breng je je badkamer helemaal up-to-date

Glas

Dé badkamertrend die dit jaar helemaal doorbrak? Misschien wel glazen wanden met een industriële look. Ze zorgen niet enkel voor een ‘loft’ gevoel, ze geven je badkamer ook een vintage uitstraling. En dit allemaal zonder oubollig over te komen. Ben je op zoek naar een douchewand die helemaal ‘in’ is, dan valt deze ingreep zeker te overwegen.

Zwarte accenten

Nee, voor een volledig zwarte badkamer zouden we nooit kiezen, maar enkele zwarte accenten zijn wel perfect mogelijk. Zwarte kranen zijn super populair en passen perfect bij de clash aan stijlen die in de moderne badkamer heerst. Nee, je hoeft het echt niet meer bij één stijl te houden. Combineer gerust koel, zwart metaal met landelijk, zacht hout. Dat kan tegenwoordig perfect. Bovendien compenseert het warme hout, het koele van de kranen en eventuele andere accenten.

Marmer en vintage wandtegels

Net zoals bij de kleur zwart, spring je zuinig om met marmer. Accenten fleuren je douchewanden op en zorgen voor een luxueuze touch. Combineer dit gerust met vintage tegels die voor wat bijkomend cachet zorgen.

Zorg voor voldoende verlichting

Een moderne badkamer die baadt in het licht. Transparante materialen en douchewanden geven je badkamer wat extra ruimtegevoel. Zeker in kleine badkamers kies je best voor transparantie en geen al te zware meubels. Houd het luchtig en zorg dat je zoveel mogelijk aan lichtinval wint.

 

inspiratiebron: https://immo.vlan.be/nl/nieuws/28969/met-deze-trends-is-je-badkamer-helemaal-mee?utm_source=dbimmovlan&utm_medium=email&utm_campaign=2019108_immovlanweekly_nl&utm_content=article_3