Nieuws

Beste Marie-Ange

Heel spijtig dat je zo over onze samenwerking denkt. We hebben er nochtans alles aan gedaan om een tevreden klant te hebben. Graag vul ik toch even aan:

1) De geplaatste koepel is wel degelijk een 3-wandige opengaande koepel. Dus deze is wel juist. De vorige koepel stond scheef en de binnenafwerking dus ook. Wij hebben de nieuwe recht en dus correct geplaatst en daarom was de afwerking langs binnen niet top. Binnenafwerking is nooit inbegrepen aan koepels en dit stond ook duidelijk vermeld in de offerte. Toch hebben wij een commerciële geste gedaan in functie van de kost van uw klusjesman om dit mooier aan te werken. Je ging hiermee akkoord en was tevreden leek ons.

2) De trekker is louter een tip om de koepel open te houden zodat de wind niet vol in de schaal kan terecht komen bij volledige openstand als je op het dak bent. Dit is helemaal geen must of nodig. Je kan hem ook gewoon dichtlaten als je boven bent. Je hebt ook de spindel om de koepel op verschillende standen open te zetten. Zo blijft alles vaststaan. We zijn ook 3x teruggekomen om uw een andere draaistok te leveren tot die perfect aan uw wens voldeed. Net zoals we u zijn komen uitleggen hoe de koepel eenvoudig te openen.

3) De communicatie met Irina is inderdaad niet vlot verlopen en wij hebben dit intern aangepakt en opgelost. Een werfleider moet goed bereikbaar zijn bij vragen en moet terugbellen nadat hij/zij niet bereikbaar was. Zodra ik, Michel hiervan op de hoogte was heb ik alle communicatie op mij genomen.

Wij menen dan ook dat wij een prima dak hebben afgeleverd en een oplossing met uw instemming voor al uw problemen hebben geleverd en daarmee absoluut niet begrijpen waarom we dan nog dergelijke recensie krijgen. We doen elke dag keihard ons best om hierin veel beter te scoren dan andere aannemers. Wij staan steeds open voor verdere communicatie.

Recensie:

Helenmaal niet tevreden ! dak is prima afgewerkt maar plaatsing van koepel laat te wensen over: VERKEERDE KOEPEL GEPLAATST ! Moeten, volgens Michel maar een aftrekker tegenplaatsen om hem open te houden + afwerking binnenkant, zullen we maar over zwijgen hé ! Communicatie zeer slecht met Irina. Zij wist dat er een verkeerde koepel geplaatst was, hebben haar niet meer gezien tijdens de werken !